Juridisk redaktionschef

Karnov Group Denmark A/S, København

Vi søger en resultatorienteret leder, der motiveres af at gå foran og sætte retning for team Cases & Magazines.

Brænder du for produktudvikling og procesoptimering?


Som vores nye juridiske chefredaktør i team Cases & Magazines vil du spille en vigtig rolle i samarbejdet om at løfte lederskabet, sikre en strategisk fremadsynet nicheproduktportefølje og en fleksibel produktorganisation i afdelingen Authors & Products. Du kommer til at samarbejde bredt på tværs af organisationen i arbejdet med at løfte dette.

Kundecentricitet, innovation og psykologisk tryghed er vigtige emner i Karnov Group. Disse emner vil derfor være en del af fundamentet for dig og teamet i jeres fælles udvikling af nicheproduktporteføljen. Lyder det interessant, så kan du være den vi søger?

Dine hovedopgaver vil være:


  • Kontinuerlig udvikling af dit personlige lederskab af Cases & Magazines teamet
  • Sikre fleksibel og procesoptimeret produktion
  • Sikre innovativ og kontinuerlig udvikling af teamets nicheprodukter
  • Rapportering
  • Omkostningsstyring
  • Spotte og løfte medarbejdernes styrker og kompetencer
  • Ansvarlig for prioritering af produktstrategier og -initiativer
  • Evt. projektledelse af initiativer, der udspringer fra teamets ansvarsområde
  • Deltage i og bidrage til et succesfuldt Author & Products Leadership team.

Karnov vil synes at du er det rigtige match, hvis:


Du har ledererfaring, er fleksibel og dygtig til at samarbejde. Du evner at holde målet for øje. Det viser sig ved, at du er ambitiøs med dit eget team samtidig med, at du har fællesskabets interesser for øje. Vi lægger vægt på rummelighed overfor hinandens forskelligheder og gør en ære af at lære af hinanden.

Derudover:

  • Er du enten cand.jur., cand.merc.jur eller har en bred erfaring med vores primære kundesegmenter
  • Sætter du lederskabet i højsædet og er passioneret omkring dine ledelsesvisioner
  • Er du en inspirerende rollemodel med helhedens bedste for øje
  • Kan drive projekter, udvikle visioner og mennesker
  • Er du ambitiøs, modig og nysgerrig i din stræben efter ekstraordinære resultater.

Du vil synes om Karnov fordi vi er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er Karnovs digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Som medarbejder i Karnov Group vil du opleve et dynamisk fællesskab med et højt fagligt niveau på tværs af teams og lande.

Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt. Du vil navigere i et fagligt miljø, der hele tiden er i bevægelse, så der er gode muligheder for at blive udfordret.

Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af.

Du vil blive en del af Authors & Products afdelingen, der består af 42 medarbejdere. Vi er en afdeling, der lægger stor vægt på dialog, samarbejde og faglig stolthed – og som sætter pris på nye input og ideer. Vi prøver at have det sjovt hver dag, og interesserer os for hinanden.

Vi har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København.

Vi tilbyder


En stilling i en ambitiøs virksomhed med store muligheder for faglig og personlig udvikling. Konkurrencedygtig løn, bonus, pension og sundhedsforsikring. 5 ugers ferie og 5 ferie/fridage, kantine- og massageordning. Der er gode muligheder for videreuddannelse og kurser.

Hvad kan du forvente i rekrutteringsforløbet


Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og vi inviterer til samtaler undervejs. Du kan forvente op til 3 samtaler inden for 4 uger afhængigt af, hvor langt du når i processen. Du kan blive bedt om at tage forskellige test.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Director of Authors & Products, [email protected], Tlf. +45 21636722.
Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella Intelligence, LEXnordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm, Oslo, Paris og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 290 medarbejdere. Nettoomsætningen i 2021 beløb sig til SEK 878 mio. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • København