Rekrutteringsfirma

Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

Århus

Få yderligere info om stillingen
Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling.

I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.

Du får en central rolle i at understøtte den voksende kundeportefølje af attraktioner (forlystelsesparker, vandlande, resorts, legelande mv.) på tværs af EMEA og Mobaros vækstbane på tværs af regionen.

Denne spændende opgave vil i begyndelsen have fokus på DACH og Benelux og derefter udbygge de geografiske fokusområder. Du forventes at bidrage til udviklingen af en go-to-market plan, der kan indfri selskabets vækstambitioner i tæt samarbejde med ledelsen.

Mobaro tilbyder dig en god mulighed for personlig og faglig udvikling i et dynamisk og internationalt miljø og med verdens ”sjoveste” industri som målgruppe.

Om Mobaro

Mobaro er en dansk baseret SaaS-virksomhed med 19 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus og Orlando, Florida samt 2 remote-medarbejdere i UK og Spanien. Virksomheden tilbyder en førende Computerized Maintenance Management System (CMMS) løsning til Leisure, Sport and Entertainment industrien (LSE). Løsningen hjælper især med at digitalisere vedligeholdelses- og sikkerhedsprocedurer samt operationelle rutiner, hvorfor Mobaro er et uundværligt værktøj for kvaliteten af den daglige drift i de individuelle attraktioner.

Med en stærk tilstedeværelse i mere end 300 attraktioner på tværs af 25 lande og med flere af verdens største brands som kunder, er Mobaro absolut kategoriførende. Via deres unikke løsning og tilgang til service og support, har Mobaro opnået en meget høj kundetilfredshed og dermed tillid fra parker og attraktioner verden over.

Primære arbejdsopgaver:

  • Eksekvere den salgsstrategi, som du i samarbejde med ledelsen udarbejder for eksisterende og nye målgrupper
  • Benytte opkald, e-mails, onlinemøder/præsentationer og messer til at tiltrække nye kunder – især inden for forlystelsesparker, vandlande, zoologiske haver, akvarier og legelande
  • Samarbejde med dine kollegaer inden for marketing og produktudvikling for at afstemme salgsaktiviteter og sikre en sammenhængende tilgang
  • Repræsentere Mobaro ved konferencer og messer
  • Opdyrke og styrke relationer til både nye og eksisterende kunder
  • Indsamle og kommunikere værdifuld kundefeedback for at informere forretnings- og produktudviklingsinitiativer

Der må forventes en vis rejseaktivitet (ca. 20-30 dage årligt)

Kvalifikationer

Tilgangen til opgaven kan være mangfoldig, men vi tænker at den rette profil har en fagligt relevant uddannelse og flere års erfaring med salg og salgsplanlægning fra lignende roller og med samme ansvarsområder i f.eks. en SaaS-virksomhed, et konsulentfirma rettet mod LSE-branchen eller lignende.

Det vil være et stort plus med kendskab til fritids-, sport og underholdningsindustrien i EMEA, men det er ikke et krav.

Som profil:

  • Selvkørende og proaktiv med stort personligt drive
  • Eminent netværker, som formår at opdyrke nye relationer samt udvikle og drage nytte af dette
  • En strategisk og resultatdrevet tilgang til salg
  • Stærk holdspiller, der er i stand til at samarbejde effektivt og respektfuldt
  • Dybtgående kendskab til SaaS-salgsprocesser, herunder lead generering, pipelinestyring og afslutning af handler
  • Kommerciel dygtig og med god teknisk indsigt
  • Stærke kommunikationsevner
  • Højt niveau af engelsk og tysk, da salgsmøder vil foregå på disse sprog. Andre sprog (hollandsk, fransk, spansk) kan være relevante erstatninger for tysk

Vil du med på holdet?

Kontakt venligst Kent Fredslund Pedersen hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen. Telefonnummer +45 28 77 00 70.

Søg stillingen ved at trykke på knappen “Søg stillingen”. Kandidater bliver vurderet løbende, så tøv ikke med at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.09.2024
  • Sælger
  • Århus